.

inte alls på något vidare humör idag, märkte nyss att hotellet jag är på har frukost mellan 9.00-10.00, o jag börjar skolan vid 9..härligt!!! och inte nog med det, har sovit svin dåligt för personen/erna i rummet brevid har sprunigt ut och in i deras jävla rum och smällt med dörren så jag vaknat cirka tusen gånger och jag hade svin svårt att somna igår, gick o la mig runt halv 12 o somnade kanske vid 2 tiden.. JAG ÄR TRÖTT.....och så jävla sur, fy faaaaaaaaan.

.

aldrig känt mig tröttare, eller jo..haha men just nu är jag sjukt trött, skulle kunna somna när som men det är lite tidigt för att sova nu, kanske tar en dusch nu o sen går och lägger mig, men frågan är ju om jag ens orkar duscha..kommer somna i duschen :/ haha så illa



miss u

.

live your life

.

En aning ljusare hår, vill helst inte ha jätte ljust, men att bland upp det med lite mörkare slingor kan nog blir riktigt fint så det här slutar nog bra, trotts allt..

Imorgon ska jag in till stan och möta upp Linnea för lite shopping, hon ska köpa jeans och behövde smakråd så jag blev utvald till de och självklart ställer jag upp för min fina vän ;) och på kvällen kanske vi drar ut på måndagsklubben,  men det beror på hur dags hon börjar på tisdag..

håret ser inte ut såhär..


Why am I so afrid to lose you when you are not even mine?

 


.

Grattis finaste, hoppas du hade en fin dag...

.

finns det en så finns det flera..

.

hihi, måste berätta en grej...Jag var nämligen hos min äldsta bror igår och hälsade på, och jag hade köpt lite "cars" grejer till hans två små söner, 2 & 4år..haha o den minsta tar tag i plånboken som han fått och säger det här är min plånblåt, så himla söööööt!! Finns nog inget gulligare än när barn verkligen försöker säga ett ord rätt men dom kan inte riktigt det, haha åååhh! Han va så söööööt!! :)

.

nu börjas avfärgningen, kommer köra den två gånger och eftersom att den avfärger något extremt mycket och väldigt bra så lär mitt hår bli väldigt ljust, GILLA ;)

.

Gårdagens make up..


.

ja han var ju inte ful direkt..

.

you're in my mind, all the time..

.

känner mig ganska löjlig när jag tänker skriva det här, just HÄR men seriöst jag saknar dig hela tiden, jag tycker om dig, du är speciell..jag har verkligen fastnat för dig..o vart jag än är eller vad jag än gör så påminner allting om DIG..jag förstår verkligen inte vad som hände, eller vad som inte hände.. men jag vill ha dig, mer än någonsin..jag kan inte, jag kan bara inte sluta, jag vill så gärna..

.

nu har jag plockat i ordning lite i mitt rum, damsugit hallen, vardagsrum, kök och mitt rum :) men nu känner jag att det är dags för lite mat, inte ätit något på hela dagen..dåligt av mig men sån är jag! Idag känner jag för att färga mitt hår, är mer sugen en någonsin och jag vet ju att det kommer bli bra så varför ens tveka? har två blonderingar som står och väntar på mig, måste bara övertala mamma så hon kan färga håret på mig ;) men det är nog ganska enkelt..

.


antingen har jag dålig humor eller så är det här faktiskt väldig bra?
haha, jag älskar den! men hatar harry potter...

.

ojojoj, skapligt trött idag men jag är nog lite smått bakis skulle jag faktist tro, blev måndagsklubben igår med Linnea och vi hade det riktigt kul, och träffade även en gammal klasskompis vilket var extra roligt..jag är inte den som festar direkt, så har nog inte druckit sedan midsommar tror jag men kul var det i alla fall :)

Just nu ligger jag i sängen och bara tar det lugnt, har fruktansvärt ont i magen och är trött som sagt, så ska inte göra något speciellt idag, kolla på lite serier och bara myyyyysa!

Föresten måste berätta att min helg var helt underbar, började min kurs i lördags och jag stormtrivs verkligen..helt underbar klass, jätte bra lärare och ja alltså det här var till och med bättre än vad jag hade förväntat mig..det här är lycka på riktigt vill jag lova..min dröm.


Måste bara säga det att Johnnie krigström från roomservice är så förbannat snygg, MUMS..och inte nog med att han är snygg heller, hans dialekt är helt underbar och han har humor...kanske ska kolla några avsnitt ;)



- döm inte människor innan du känner dom

.

Dagens vill ha: dig.
Dagens klädsel: stor tröja o mjukisar än så länge..
Dagens smink: mascara
Dagens frisyr: uppsatt
Dagens händelse: inget speciellt
Dagens låt: kato & Infernal - speakers on
Dagens planer: packa klart, fixa iordning mig, ladda ner musik till ipoden sedan fara iväg till sthlm
Dagens saknad: C
Dagens drog: nyponsoppa
Dagens längtan: skolan
Dagens köp: inget
Dagens godis: - 
Dagens humör: normalt
Dagens borde: -

.

hahaha, måste lägga upp en bild på mig utan smink..galet så mycket fränkar jag börjar få, vill inte ha dom..

.

tror jag börjar bli redo för att åka iväg, men nu börjar jag bli ganska nervös men samtidigt vet jag att det kommer gå bra..har i alla fall laddat upp med bra musik, lite godis och självklart cola, fast jag sa att jag skulle vara nyttig den här helgen, det sprack ju direkt haha, jaja det får bli någon annan gång...nu ska jag försöka sova, natti natti!


miss u..

.

funderar starkt på att lägga i blonda slingor i mitt hår..men är inte hundra ännu om jag verkligen vill det, kommer ju dock att bli snyggt..men har aldrig känt mig så bekväm i någon hårfärg förutom den jag har nu, den känns så naturlig..men kanske dags för lite förändring :)

.

Här sitter jag och lyssnar på musik, behöver ladda ner lite nytt till helgen, blir ju som sagt sthlm då :) 
tyckte den här låten var göddig!!


.

snart blir jag ägare till både en ipod touch och en iphone :)

.

tror jag har två gaddningar på g just nu, känns bra :) vet inte riktigt när det blir av, men inom en snar framtid har 4 tattos..härligt!

På fredag bär det av mot sthlm, min kurs startar då..blivande make up artist, känns grymt men lite overkligt..min dröm går i uppfyllelse vilket känns enormt bra! Jag vet att jag kommer kunna gå långt med detta, fy fan va bra det känns..


it's all about you..

.

jaha ja, vet inte riktigt vad jag ska skriva..Trött, ochlite små ont i höfterna men annars bra..tror jag..verkar som att det spöregnar ute också så kanske ska kolla om mina små kissemissar vill in :)

återkommer senare, om jag kommer på något bättre att skriva om :)

jag måste erkänna..att jag saknar dig, hela tiden..

.

sitter här och taggar ullared för fullt!!! Hittar massa grym musik tack vare NEradio, underbart!!!

.

ULLARED PÅ MÅNDAG, MED VÄRLDENS BÄSTA LINNEA♥

.

Jag är sååååå grym! hahah, har klippt gräset i 2-3h..(stor tomt) och jag är kung..bättre klippt kan det inte bli och mer sugen på ett körkort tror jag inte man kan bli..Så nu ska jag fixa allt till körkortet nästa vecka så tar jag förmodligen körkort nån gång i höst :) härligt värre! 

Nu ska jag ta en varm och härlig dusch, köra lite inpackning i håret och sedan äta grillat, mums! Får hoppas på att Linnea hör av sig ikväll om ullared, skulle vara nice att få följa med meeeeen nu ska jag duscha..pussss


.

Dagens vill ha: en iphone
Dagens klädsel: linne & jeansshorts
Dagens smink: naturlig sminkning
Dagens frisyr: utsläppt med uppsatt lugg
Dagens händelse: hmm..
Dagens låt: den svenska björnstammen - allting kommer bli bra
Dagens planer: åka till felicia i mjölby och sedan dra till Freddan..
Dagens saknad: c.
Dagens drog: choklad
Dagens längtan: du..
Dagens köp: inget
Dagens godis: choklad. 
Dagens humör: lite upp och ner
Dagens borde: sluta äta massa onyttigt och banta...

.

och ännu en gång krossar du mitt hjärta..

.

jag vet att du ångrar dig, innerst inne..

.

Måste säga det att det är faktiskt lite gulligt när en kille frågar varför man inte har någon pojkvän, att man är så söt och vacker att dom inte riktigt förstår varför man inte har ett förhållande..även om det känns lite som en raggningsreplik så är det faktiskt lite gulligt :)

.


.

Idag kollade jag på sista avsnittet av The OC..jag ger serien 4 av 5 stjärnor..men så tycker jag nästan om allting, det kan alltid vara bättre liksom, och den här serien kunde ha slutat bättre och varit 5 säsonger tycker jag men annars helt perfekt dock lite rörig..men jag gillar den skarpt!

.

Den här make upen har jag haft ett x antal gånger dom senaste veckorna...jag gillar den!

.

jag tycker allt att ni borde checka in denna sidan lite granna faktiskt..

.

Här är bilder på min brors tattuering som står för hans barn, samt en bild på hans frus tattuering..

.

min kära kompis Lina har inspirerat mig en aning, så har fått världens lust att börja sy kuddfodral gardiner m.m..köpa nya möbler och måla om..Så får väl se vart det leder..blir nog att köpa lite tyg snart och sätta igång med att sy :)

.


.


my future
stor lycka

.

Nu har jag varit duktig och städat på övervåningen..damsugit hallen,trappen, vardagsrummet & köket, sedan plockat ur och i diskmaskinen, tvättat av diskbänken m.m..så nu väntar jag bara på att min älskade mamma ska komma hem med pizza och lite annat gott :) På söndag ska jag troligen till Linnea, för på måndag åker vi till ullared och shoppar loss lite grann..sen tar vi måndagsklubben och lever livet! Och förhoppningsvis blir jag ägare till en fin fin ipod nästa vecka..



Livet är bra underbart ibland, BFF.


.

jag är nog den segaste människan i världen, i alla fall på att göra mig iordning och klä på mig...vaknade runt 11 idag och har fortfarande inte klätt på mig eller fixat mig, dock ska jag ju inte göra något speciellt idag men ändå..segare än segaste..

RSS 2.0